Bestel direct uit voorraad

Bij Enschede Textielstad vinden we het belangrijk om echt iedereen te kunnen helpen die op zoek is naar een duurzame stof. Of dat nou om hele grote orders gaat of om enkele meters voor een kleiner project. Duurzame stoffen moeten voor iedereen beschikbaar zijn! Daarom is een kleine voorraad aangelegd van onze bestsellers. Wil je snel een stof kunnen samplen voor een bepaald product of maak je een kleine oplage producten? Dan bieden wij hier de service om snel en eenvoudig bij ons te bestellen. Mocht de stof goed bevallen en je wilt deze graag in grotere aantallen en/of een andere kleur, dan kan dat natuurlijk ook. Neem hiervoor contact op met onze collega’s.

Basiscollectie

De biologisch katoenen stoffen en de wol/viscose stoffen vormen de basis van onze collectie. Beide kwaliteiten zijn toepasbaar voor zowel mode als interieur (accessoires). Ze worden geweven met gerecyclede katoenen garens in de inslag. De garens en de stoffen zijn niet gebleekt of geverfd. De kleur is afkomstig uit het gerecyclede katoen.

Ben je geïnteresseerd in de volledige collectie biologisch katoenen stoffen of wol/viscose stoffen, vraag dan naar ons stalenboek.

Toepassing
Meubelstoffen (12)
Modestoffen (11)
Vegan (9)
Samenstelling
Biologisch katoen (1)
gerecycled katoen (7)
gerecycled polyester (1)
gerecyclede jeans (2)
viscose (6)
wol (6)
Filter op kleur