Verkoopvoorwaarden

Op alle producten die we verkopen zijn onze verkoopvoorwaarden van toepassing. Klik onderaan deze pagina voor de volledige versie. Een samenvatting van de belangrijkste punten vind je hieronder. Heb je vragen over het plaatsen van een bestelling, het aanmelden van een retourzending, etc? Raadpleeg dan onze Frequently Asked Questions of neem contact met ons op.

– We sturen je bestelling zo snel mogelijk naar je op. We streven ernaar je bestelling binnen uiterlijk 2-3 werkdagen te verzenden, tenzij anders vermeld bij het specifieke product. Je ontvangt van ons altijd een ontvangstbevestiging nadat je bestelling is geplaatst, en een verzendbevestiging zodra de verzending naar jou op weg is. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan houden we je zo goed mogelijk op de hoogte. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

– We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de producten die je bij ons koopt. Coupons en producten uit de categorie ‘gereed product’ zijn binnen 30 dagen te retourneren, mits ze zich bevinden in de staat waarin we ze aan je opgestuurd hebben. Stoffen die op jouw specificaties zijn afgeknipt kun je helaas niet retourneren.

– Je kunt goederen retourneren door het retourformulier in te vullen en de retourzending per mail bij ons aan te melden. Zodra wij de goederen ontvangen storten wij het aankoopbedrag terug. Verzendkosten voor retouren zijn voor jouw rekening.

verkoopvoorwaarden duurzamestoffen.nl