Ontdek onze unieke & duurzame cadeaus!

Ben jij opzoek naar een uniek cadeau dat op een verantwoorde manier geproduceerd is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, bij ons vindt je verschillende duurzame cadeaus. Onze producten worden met de grootste zorg en aandacht voor duurzaamheid geproduceerd in onze weverij in Enschede. Op deze manier kun jij met een gerust hart iemand een prachtig cadeau geven.

Voorbeelden duurzame cadeaus

Wat maakt onze cadeaus duurzaam?

Duurzame materialen

Wij proberen altijd de meest duurzame en natuurlijke materialen te gebruiken. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van gerecycled katoen, biologische katoen en duitse wol. Van verfstoffen maken wij geen gebruik, alle kleur komt puur uit de gerecyclede materialen.

Sociale verantwoordelijkheid

Duurzaam produceren gaat hand in hand met sociale productie. We zijn dan ook erg blij met onze samenwerking met een sociaal atelier, dat ons regelmatig helpt met het afwerken van onze producten.

Lokale productie

Alle producten worden gemaakt in Nederland, om specifiek te zijn in Enschede. Ook onze materialen halen we het liefst lekker dichtbij; in Europa.

Theedoeken & Keukenhanddoeken

Maak elke keuken duurzamer met ons keukentextiel. Onze theedoeken en handdoeken komen in verschillende kleuren, onlangs hebben we ze ook in nieuwe kleuren gelanceerd! De mooie kleurencombinaties maken afwassen toch net wat leuker en zorgen ervoor dat het keukentextiel een stijlvolle toevoeging is aan iedere keuken.

Plaids

Onze heerlijke en duurzame plaids zijn perfect om in de winter mee op de bank te kruipen en in de zomer tot laat in de avond buiten van te genieten. Een perfect duurzaam cadeau voor bijvoorbeeld een housewarming! De plaids zijn beschikbaar in verschillende kleuren en patronen, waardoor er voor elk huis een perfecte variant te vinden is.

Sjaals

Geef warmte cadeau met onze heerlijk warme sjaals. De stijlvolle sjaals in verschillende kleuren en patronen zijn gemaakt van een combinatie van wol en gerecycled katoen.  Door de verschillende kleuren en patronen is het zowel een duurzaam cadeau voor hem als voor haar.

Duurzame slingers

Iets te vieren?

Dan kunnen slingers uiteraard niet ontbreken! Wij hebben onze duurzame slingers nu in een DIY-pakket.  Zo kun jij de slingers, gemaakt van onze restmaterialen, zelf maken.

Benieuwd naar ons volledige assortiment aan duurzame cadeaus? Neem meteen een kijkje in onze webshop en ontdek al onze unieke producten!