Jingle bells, jingle bells, jingle all the way.. jaa het is alweer bijna zover. Met een warme plaid op de bank kerstliedjes luisteren en voldoening halen uit de gezelligheid om je heen. Samen zijn met je familie en genieten van de liefde voor elkaar. De gezellige kerstdagen komen steeds dichterbij en daarom kun je maar beter goed voorbereid zijn. En daar ga ik jou bij helpen, met een aantal tips voor leuke duurzame kerstcadeaus! 

 

Veelzijdigheid is erg belangrijk, zo is er vaak voor iedereen wat wils. Bij Enschede Textielstad bieden wij een aantal readymade producten aan die super leuk kunnen zijn voor jou speciale kerstdagen. Samen met duurzame en sociale confectie partners in de regio kunnen we een aantal erg leuke producten maken, zoals: 

 

Een sjaal naar jouw wens 

Ondanks de kou moeten we in de winter ook naar buiten. Om lekker warm te blijven bieden wij een aantal mooie sjaals aan. Van warme wollen wintersjaals tot dunne katoenen omslagdoeken. Wil jij jouw cadeau nu ook nog een persoonlijke draai geven? Dat kan door middel van een speciale kleur of afmeting. 

 

Warme plaid voor bij jou op de bank 

Om in het straatje van jezelf warm houden te blijven is de tweede tip een heerlijke plaid! Deze plaid is een mooie eyecatcher in je interieur. Onze plaids zijn gemaakt van wol, viscose en gerecycled katoen. Maar we kunnen ook plaids maken zonder dierlijke vezels. Door de afmeting zijn ze ideaal voor lekker op de bank of als bedsprei. Een leuk feitje is dat de plaids niet bijgeverfd worden, de kleur komt dus volledig uit de gerecyclede garens!

 

 

Sfeervolle servetten 

De kerstdagen draaien vaak om lekker eten en samen lang tafelen, daar houden we bij Enschede Textielstad ook van. Met deze mooie servetten van linnen en gerecycled katoen kun je de gezellige eettafel een mooie duurzame en sfeervolle draai geven! Heb je nu fijn bij iemand anders een gezellig kerstdiner gepland dan kun je de servetten ook leuk als setje cadeau doen.

Tijdloze theedoeken 

Het afwassen van het servies en de wijnglazen tijdens deze dagen is helaas niet te vermijden. Met de duurzame theedoeken wordt dit misschien net een stukje leuker! Je vindt in ons assortiment drie verschillende soorten theedoeken van gerecyclede jeans, linnen en ongeverfd gerecycled katoen. Onze duurzame theedoeken zijn lekker groot, ongeveer 50 x 70 cm. Ze zijn al een keertje voorgewassen, dus daarom ook geen gedoe met een theedoek die niet fijn droogt. Wist je dat linnen perfect is voor het streeploos poetsen van glazen, een ideaal cadeautje voor tijdens de kerstdagen. 

Ben je nu benieuwd wat wij nog meer te bieden hebben of wil je graag een leuk geschenk samenstellen? Neem dan vooral contact op via sales@enschedetextielstad.nl. We denken graag mee over de mogelijkheden.